Wednesday, June 30, 2010

Order HomeMade Choc...


250pax of P002 telah selamat disiapkan...harap akak norizan berpuashati kerana tempahan ini khas untuk anak saudaranya sempena perkahwinan beliau di seremban. Tima kasih yer kak...nnt2 anak akak nk kawen jgn lupa tempah dgn sy lagi...hehehe

Order HomeMade Choc...


Tempahan praline dalam bekas yang siap dihias reben...hadiah utk yang tersayang menurut kata si penempah (maaf sy lupa nama...)...jika berminat juga seperti ini, boleh la tempah di daporpepel...



Box of roses...tema hijau yang berintikan peppermint...

Order Muffin

Muffin-muffin yg sedia utk dihantar.

Friday, June 25, 2010

Order Edible Oreo


Edible oreo princess nih ditempah oleh ibu kepada 3 anak dara comeyy....harap anak2 dara comeyy tuh puas hati dgn gambo2 princess nih....thanks!

Thursday, June 24, 2010

Order HomeMade Choc...


Ini repeat order dr KKM yg nk 3 box of D009 dgn P006. Thanks ya! next time order lg ngan DP...

Wednesday, June 23, 2010

Order Choc Box


Order ini dari Meera untuk yang tersayang.....nk sama mcm sample DP, berkenan dgn black & white combination...semoga meera ngan couple happy selalu....thanks yer, nnt klu nk tunang k, nk kawen k bleh ler order ngan DP lg...

Thursday, June 17, 2010

Cupcakes

Sebenarnyer DP dh lama x deco cc sejak my sis wedding last february...disebabkan order ini dari member lama untuk majlis pertunangan adiknya so serba salah nk tolak....inilah hasilnyer...mula2 dengo adik member nih request kaler nih mcm musekil ler skit sbb mmg DP x pernah wat kaler nih...tp bila dh siap tgk secara live wow!.....not bad, mengancam jugak kalernyer....harap qayyum puas hati....dan sebagai perhargaan DP hadiah kan 1 box homemade choc sama kaler tema dgn cc nya....sori laa x sempat nk jumpa td sbb ada hal kt DU...hanya wakil DP jek yg tlg pass cc td....anyway thanks yer sbb bg peluang DP utk wat salah satu dr hantaran pertunangan...



















Order HomeMade Choc...

Order box of 15 ni dari ina khas for her beloved hubby sempena hari jadi hubby dia esok...hehhee...sori laa ina dh x tau nk deco the 2 oreo box tuh camner....harap ina puas hati dan cik abg ina pon puas hati walaupon cekelat DP nih lom samer standard lg ngan cekelat duty free shop kt airport tuh...anyway thanks ya!












































Dan lg satu order dari Kak Tie yg nk box of 9 tp utk setiap satu flavor yg berbeza...harap akak enjoy ngan sumer flavor tuh..Thanks!






















Muffin lagi...


Minggu nih DP agak bz skit utk setelkan order sbb sumer order nk pada hari yang sama...hehehhe..tp Alhamdullilah berjaya jugak siapkan order on time...ini order muffin dari kak liya walaupon x byk tp kak liya nih mmg regular customer...tima kasih yer kak liya nnt order ler lagi...


Friday, June 11, 2010

Produk baru...

















Love Chocolate Box Gift Set....


Tidak mahal pon....hanya RM25.00..sesuai sebagai hadiah untuk yang tersayang....kaler tema bleh request...gift set include 3 biji pralines (flavor pon bleh request) choc box nih sumer bleh makan termasuk huruf2 tuh...tp yg box kt luar tuh ampun ler....mmmg x bleh mkn..hehehhe

Order dari CT

Mcm biasa kali nih CT order bagi pihak opismate dia.....muffin 20 pax dan mcm-mcm order untuk homemade coklat....kita layannn gambo2 order dari CT yg sempat DP snap....tq beb!

















































Order dari Kak Mas

Order dari kak mas sempena kenduri doa selamat untuk anak daranya yang selamat masuk Uitm, kak mas order 100 pcs loose vanilla dan choc chips muffin plus 5 pax utk makan-makan. DP telah hadiahkan gift set baru dari daporpepel khas utk anak daranya....harap kak mas puas hati...next time leh order lg...tima kasih dari daporpepel...


Wednesday, June 9, 2010

Order dari Tasya

Dah lama tasya x order dgn DP, sempena cuti sekolah nih, tasya order 150pcs muffin, 50pcs pack in box sbb tasya nk bwk balik kg dan lg 100pcs untuk majlis kenduri di rumahnya. Thanks yer tasya!



Monday, June 7, 2010

Order dari CT

Ini merupakan repeat order untuk muffin dan order baru untuk produk homemade coklat DP. Walaupun tidak berapa banyak tapi ader macam2 order. Harap kawan2 CT berpuas-hati dan order lagi dgn DP. Tima kasih

Saturday, June 5, 2010

Friday, June 4, 2010

HomeMade Coklat

DP telah mengeluarkan produk baru iaitu HomeMade coklat yang amat dijamin kebersihan dan semestinya HALAL kerana DP menggunakan bahan-bahan yang disahkan halal oleh JAKIM. Anda boleh buat tempahan di daporpepel tanpa rasa was-was...



























Produk HomeMade Coklat boleh rujuk di Katalog

Order dari kawan lama...

Ini sebenarnyer ad-hoc order from my old best fren...nk djadikan citer masa dia dtg umah DP dia baru dpt tau bila tgk listing order dari customer. So my fren nih pong order sbb nk bwk balik kg mak dia di Melaka kerana ader kenduri masa Wesak day ari tuh....so inilah tempahan loose muffin yg DP bungkus dalam kotak, plus 2 bungkus utk my fren nih ngan family dia wat makan2. Tq beb!















*Lagi 4 pax utk opismate my hubby nyer order

Tempahan dari Cik Mah

Terima tempahan muffin yang dibungkus single each packs....kata cik mah xper pakai plastik bodo pong xper...hahaha...ini ajer laaa plastik yg ader dlm stok DP. Plus coklat in golden box as bunga tangan untuk tetamu cik mah....Terima kasih cik mah, nnt klu wat kenduri lg leh order ngan DP ek..








Demam seminggu..

Maaf kerana lambat untuk update berita dlm blog ini kerana agak bz ngan tempahan pastu DP diserang demam lebih dari seminggu..tuh dok teruk bertarung dgn demam dengan nak setelkan tempahan. Nih DP tempekkan gambo2 tempahan lalu..